Rreth Nesh

Vizioni, Misioni, Vlerat

Vizioni ynë është të jemi lider në shpërndarjen dhe shitjen me pakicë të pajisjeve dhe aksesorëve elektronikë në tregunm shqiptar.

Misioni ynë është të sigurojmë përfitueshmërinë e kompanisë, duke ruajtur zhvillimin dhe kryesinë përmes një niveli të lartë të kënaqësisë së klientëve, partnerëve dhe punonjësve.

Vlerat tona themelore janë kreativiteti dhe eksperienca e zgjeruar, cilësia absolute e produkteve, përgjegjësia sociale dhe ndershmëria, si dhe kujdesi superior për klientët.

NE E DUAM PUNËN TONË…

Bordi Drejtues

Bardhyl Kellezi

Bardhyl Kellezi

Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv

Besmir Kellezi

Besmir Kellezi

Drejtor Marketingu

Elsa Doci

Elsa Doci

Drejtoreshë Shitjesh

Pjerin Lleshi

Pjerin Lleshi

Drejtor i Departamentit Teknik