Kush jemi
Ne jemi një furnizues lider në teknologjinë e informacionit, që operuan në industry të shumëta – duke nisur nga shitja me pakicë, edukimi dhe shërbimet e biznesit e deri në industrinë e mikpritjes dhe prodhimit. Me qendër në Japoni dhe mbi 80 filiale në të gjithë botën, Toshiba Tec Corporation ndihmon organizatat të transformojnë mënyrën sesi krijojnë, regjistrojnë, shpërndajnë, menaxhojnë dhe shfaqin informacionin. Toshiba TEC Germany Imaging Systems GmbH e ka selinë në Neuss, Gjermani, ku të gjitha aktivitetet europiane të biznesit menaxhohen dhe koordinohen.

Lenovo

Historia
E themeluar në vitin 1984 në një kasolle roje në Pekin, Lenovo u bë kompani lider e PC-ve në Kinë, dhe pastaj bleu Divizionin e Personal Computing të IBM, krijuesit e kompjuterit të parë personal.
Kultura
Kultura jonë është ajo që na përkiufizon…është ADN-ja jonë. Ne e quajmë “Mënyra e Lenovos” dhe janë vlerat që ndajmë dhe praktika e biznesit që zhvillojmë. “Ne bëjmë atë që themi. Ne zotërojmë atë që bëjmë.”  Kjo ide shpreh kulturën tonë të përkushtimit që udhëheq çdo gjë që bëjmë.

Energy Sistem

Një kompani ndërkombëtare
Ne jemi një kompani ndërkombëtare me bazë në Spanjë dhe e pranishme në të pesë kontinentet, e specializuar në zhvillimin, dizajnin dhe komercializimin e produkteve teknologjike (smartphones, tablet, speakers, music players, etj.), të adresuara për një audiencë të re dhe urbane, e cila është e interesuar për të gjitha format e kohës së lirë dixhitale. Njerëz që e integrojnë teknologjinë në jetën e tyre të përditshme, që kërkojnë produkte të cilësisë së lartë me çmime konkuruese.

Nje markë globale
Në ditët e sotme projekti ynë është i konsoliduar dhe i përfshirë në një proces ndërkombëtarizimi të bazuar në imazhin e markës. Një imazh marke pozitiv dhe i afërt, që kërkon të zgjojë emocione dhe të bëhet pjesë e eksperiencave të përditshme të njerëzve.
Energy Sistem është pjesë e Markave Udhëheqëse të Forumit të Spanjës.

BluProducts

BLU Products është një nga prodhuesit e celularëve që po rritet më shpejt në botë.
BLU Products, e themeluar në vitin 2009, dizenjon dhe prodhon celularë të përballueshëm në çmim, tërheqës dhe inovativë, të përshtatshme për një gamë të gjerë nevojash të klientëve.
Mbi 35 milionë celularë BLU janë shitur në mbi 40 shtete.
Me seli në Miami, Florida, ëshët pioniere në përparimin e revolucionit të parapaguar dhe pa kontratë, duke u ofruar një portofol të gjerë celularësh të çbllokuar me çmime të pabesueshme mijëra agjentëve shitjesh dhe shitësish të mëdhenj me pakicë në të gjithë Shtetet e bashkuara dhe Amerikën Latine.